miercuri, decembrie 29, 2010

Dansul fulgilor de nea


S-a intors iarna. In dansul fulgilor de nea se mai perinda uneori tristeti si lacrimi ce nu pot fi stavilite. Sunt zile cand strig disperata dupa un cuvant, un gest, un zambet care sa-mi aduca in viata speranta. Nu ma tem sa spun “ te iubesc”, nu mi-e rusine sa spun adesea “iarta-ma”. Sunt lucruri care se vad cu ochii, se pot simti cu inima, dar nu se pot exprima in cuvinte. Gandul neinfricat si neobosit cutreiera cararile infinitului. Se intoarce acoperit de pulbere de stele si tine nestinsa flacara pasiunii de a intelege, de a iubi. As dori sa reinvat sa ma bucur de fiecare clipa cu toata fiinta mea, constienta fiind ca nu pot trai fara iubire. As vrea sa poposesc in palma ta… cu mintea goala, fara nimic, doar eu cu mine.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Admirabil peisajul si continutul publicat..te admir suflet hoinar...sa poposesti intr-o zi cu soare si acolo unde cineva te asteapta...

marianely spunea...

D-na CORITA SUNTETI O D-NA, SI IMI PLACE CEEA CE POSTATI, ARE FARMEC CA SI FAPTURA.
"LA MULTI ANI"!

Corita spunea...

Va multumesc din suflet!

Erys spunea...

La multi ani, suflet frumos! Un an nou mai bun, daruri de suflet, sanatate, belsug, bucurii de la viata si cei dragi, sa iubesti si sa fii iubita, sa-ti indeplinesti chiar si cele mai ascunse vise!