duminică, septembrie 19, 2010

Drumul meu


Daca nu faci nimic, nimic nesteptat nu ti se va intampla. Am pornit intr-o calatorie, o calatorie spre iubire... era tot ce-mi doream. O reverie riscanta, caci porneam in viata "cu trenul" care nu avea nici o destinatie. Dar tu ai vrut sa-ti fiu pamantul pe care calci usor, caldura care sa-ti arda sufletul... un vis.In ciuda durerii care pandeste la fiecare pas, cuvantul nu mai pune bariere intre oameni, si nici eu nu voi inceta sa iubesc.Ai devenit lacrima inimii mele, forma gandului meu, emotia tandra a unei iubiri profunde, mature, in care mi-am regasit sufletul pierdut si regasit de atatea ori.Mi-ai aratat atat de simplu ca visele pot deveni realitate, ca depinde doar de noi insine sa ne depasim limitele.Intr-o zi ai venit la fereastra inimii mele si de atunci esti acolo, incalzindu-mi sufletul.Sunt multi care nu sunt multumiti de zborul meu maiestuos si cu toate acestea zbor, ca un suflet hoinar.Iti multumesc ca existi, iti multumesc ca m-ai lasat sa-ti ating sufletul cu o bataie de aripa. Din ziua in care visul meu a devenit realitate, mana mea este in mana ta, si impreuna am atins cerul. Biletul acesta spre stele este acum al meu...iar tu esti sufletul meu pereche.

3 comentarii:

anonymus spunea...

Buna seara si va sarut mainile!Ma numesc Doru,locuiesc in Portugalia si v-as ruga sa-mi permiteti si mie accesul la ´´Aripi de..suflet´´.Va multumesc anticipat si va doresc numai bine!E.mail-ul meu este anonymus6031@yahoo.com.
Cu deosebit respect

Anonim spunea...

As vrea sa fiu un vrajitor, sa-ti descifrez visele, sa vad in ochii tai caprui dorinta reflectata precum lumina din oglinzile de aer... sa-ti ghicesc gandurile ce se furiseaza in visele care insufletesc noptile... precum vrajitorul ghicitor al iubirii predestinate as vrea sa-ti soptesc: ,, ceea ce cauti tu, este drumul meu !''
Felicitarile mele ! Hoinarel

coryta spunea...

Micule vrajitor..ti-am trimis un gand in noapte....