joi, februarie 17, 2011

In cautarea iubirii


Sufletul tau rataceste intr-o clipa, cautand drumul spre eternitate. Prinde clipa in pumn si iubeste. Transforma clipa de cautare in fluturi colorati. Iubirea, atat de firava si neasteptata, ramane in fereastra inimilor noastre doar o clipa. N-o strange in palme, pastreaz-o in privire. In inima ta va exista intotdeauna un pian care va canta iubirea. Din ea razbat ca un noian al patimilor, vise si dorinte. Ce a fost nu se pierde daca inima noastra isi duce freamatul in timp si in suflet. Asa sa ne gaseasca zorii visand in lumina lunii, plangand de fericire.

Un comentariu:

Liviu Radulescu spunea...

FELICITARI ,AI PRIMIT UN PREMIU PENTRU BLOGUL TAU! NU ESTE O FARSA SAU O LEAPSA, ESTE UN PREMIU PENTRU PASIUNEA SI TALENTUL CU CARE ITI SCRII BLOGUL, O INVITATIE DE A FACE PARTE DINTR.UN GRUP SELECT AL CELOR MAI INTERESANTE, ORIGINALE SI VALOROASE BLOGURI ! REVENDICA PREMIUL PRIMIT AICI :
http://grupulmwb.blogspot.com/p/revendica-premiul-mwb.html COMPLETAND TOTODATA LISTA PREMIANTILOR .. :) ! Acceptand premiul ,poti devenii membru MWB daca iti doresti, care presupune printre altele,propunerea de noi membri(bloguri valoroase) transmitand premiul MWB mai departe....afla mai multe pe pagina grupului!BINE AI VENIT IN GRUPUL 'MOST WANTED BLOG'!
MOST WANTED BLOG nu cauta faima,nu cauta cifre si nici statistici ,cauta valoarea,originalitatea ,talentul si pasiunea.....iar asta face oricine accepta premiul MWB si mai ales cei ce aleg sa devina membrii sau autori ai grupului MWB!